За нас

„ФОБОС  ЕР” ООД е основана през 2006г,с основна дейност производство и разпространение  на тоалетна хартия, салфетки,кухненски ролки, носни кърпи , козметични ролки /чаршафи/,  пакетиране на  дамски превръзки.

Дружеството предлага на пазара богат асортимент от тоалетна хартия, салфетки, кухненска ролка, носни кърпи,дамски превръзки представени от различни търговски марки и кетъринг продукти. Един от най-продаваните продукти е тоалетната хартия, предложена в три разновидности – 100% целулоза, избелена и рециклирана. Нашите салфетки и кухненски ролки също са наложили мястото в своя сегмент. Реализация на продукцията  осъществяваме на територията на цялата страна и някои от съседните ни държави.
Екипа ни се стреми да задоволи нуждите на всеки клиент, да запази доказаното качество на всеки произведен продукт, затова обратната връзка получавана от клинта е много важна за нас.
От  2015г. „ФОБОС ЕР“ ООД е сертифициран с Международната система за Управление на качеството  ISO 9001/2008, което я прави конкурентна на останалите производители на българския пазар.